Sortiment

Vårt sortiment erbjuder en stor variation av både egenodlade och inköpta krukväxter, snittblommor och utplanteringsväxter. Vi har också ett visst utbud av bärbuskar och fruktträd. Utöver blommor och växter säljer vi presentartiklar, gödsel, jord och det mesta som du och dina gröna fingrar kan ha användning för. Vill ni istället ha hjälp med binderier, dekorationer eller arrangemang kan vi stå till tjänst med det också.

Rönne Trädgård har öppet året runt med ett utbud som varierar efter årstiden. Tidigt på våren säljer vi våra egna tulpaner och under sommaren har vi en stor egen odling av sommarplantor och utplanteringsväxter. Det är då som exempelvis penséer, lobelia och fuchsia blommar som bäst. När sedan hösten rullar in med sina vackra färger är det krysantemum och cyklamens tur att träda fram.  Och i takt med att fallande löv byts ut mot fallande snö är det dags att driva upp amaryllis och hyacinter.

Begravning
Vackra blommor och omsorgsfullt bundna arrangemang i samband med begravning bidrar till att skapa ett stämningsfullt och värdigt farväl. Ni är alltid välkomna in för att diskutera med oss för att göra ett blomsterarrangemang som passar era önskemål.

Bröllop
Brudbuketten, den mytomspunna! Stor eller liten, lekfull eller tätt bunden, rund eller droppformad… Här finns mycket att fundera på! Blommorna som ska smycka ett bröllop kräver extra omsorg. Kom in till oss för att inspireras och diskutera så att allt känns rätt på er stora dag.